4 Ekim 2008 Cumartesi

nil yakinda 8 aylik olacak


Nil 8 aylık olmak üzere ve ben henüz yazmaya başlayamadım dogru duzgun. Ama tabi nil durmuyor, buyuyor =] Tam su anda turkce kararkter kullanıp kullanmamak konusunda takıldım ve kullanmamaya karar verdim. Sonucta bu gunlugu nil icin oldugu kadar ingiltere ve amerika fan club icin de yazacagim =p.
Nil cok cok uzun aylardir desteksiz oturuyor, yogurt ve peynir seviyor. Emeklememekte kararli gorunuyor. Sanirim direk yuruyecek. Elinden tutuldugunda odada dolasabiliyor yuruyerek. Siralamayi biraz beceriyor (tutunarak kendi kendine yan yan yurume, ornegin kanepe boyunca gibi) Birkac gundur el cirpabiliyor. Annemin ona ogrettigi bir kac kelimeyi soyleyebiliyor (baba, dede gibi) ama sanirim henuz bilincsiz soyluyor. Bazen kendi kendine egzersiz yaparken yakaliyorum, ba ba ba, de de de, mamama gibi. Anne yi zaten uzun aylardir biliyor ve genelde aglarken soyluyor. Dun bi ara hani sasirma tonunda soylenir gibi allaaah dedi, hepimizi guldurdu. Fazla masallah dedik herhalde =p. Hah en onemlisi uc gun once alt dislerinden birinin ucu elime gelmeye basladi. Bugun biraz daha belirgin. Bu arada ilk kez nezle olduk, burnumuz akiyor ve oksuruyoruz. Sanirim Emine Hanim dan ona, ondan da hepimize gecti. Bu zamana kadar surekli birlikteydik ama ayin 6 sinda, nil in tam 8 aylik olacagi gun ben ise basliyorum yeniden. Simdilik boyle =] Umarim ara ara yazarim gene.
Sevgiler,
`Anne` ozi =p
ps: sanirim aradaki acigi kapatmak icin arada gecmise yonelik postlar yapmak gerekli, belki vakit bulursam yaparim, o yuzden tarihlere bakmak onemli olacak

2 yorum:

Murat Basboga dedi ki...

O kadar cok masallah dedik ve demeye devam ediyoruz ki, Nil'in adini masallah sanmamasi bile mucize. hehe, baba, murat

ozi dedi ki...

senden ogrenmis ole allah demeyi =]

Bunlar da var...

Related Posts with Thumbnails