31 Ekim 2008 Cuma

nil artik kendi kendine ayaga kalkiyor































Geçen hafta Emine Hanım Nil'in kendi kendine tutanarak ayağa kalktığını söylemişti. Ben içimden gene de herhalde eliyle tutuyordur, çekmese bile diye düşünmüştüm. Dün yerde yanımda otururken bir baktım yandaki koltuğa tutunup ayağa kalktı. Aynı şeyi daha sonra bi kere daha tekrarladı. Sonra yatağına koyduğumda da yatağın korkuluklarına tutunup gene kalktı =]. Daha sonra Murat a gostermek istedigimde bu sefer beceremedi. Anladigim kadariyla her seferinde beceremiyor ama artik yapabiliyor, nefis.








Nil i artik hafta ici cok az gorebiliyorum malesef =[. Sabahtan bi 15 dakka ya goruyorum, ya gormuyorum. Aksam da 1,5, maksimum 2 saat. O da uyumasin diye ugrasmak gerekiyor =[ Neyse o yuzden nil in fotograflarini artik daha cok emine hanim cekio benim yerime =/




Gecen hafta sonu Can, Fulya ve Ege geldiler ziyaretimize. Nil e nefis hediyeler getirmisler.




Dün akşam üstü karşıdaki bebekler nil i ziyarete geldiler. Shaylo(nasıl spell edilio acaba), Judas ve Nil in beraber oynaması çok komik. Hele bir de büyük Lila burdaysa işler iyice komik hale geliyor. Her bebek kendinden kucuk kim varsa onun elindekini almaya calisiyor. Buna nil de dahil. Judas in elinde ne varsa cekiyor. Dun de islak mendil kutusu icin bayag kavga ettiler, inanilmaz. Buyuduler de kavga ediolar =] Tabi cok komik konusma olmayinca sesler, cekismeler ve surat asmalarla oluo kavgalar. Eger biraz daha uzarsa mizildanmaya ve aglamaya donusuyor. Ama biri 8 aylik, digeri 6 aylik iki bebegin islak medil kutusunu cekistirmelerini izlemek cok keyifli.


Hiç yorum yok:

Bunlar da var...

Related Posts with Thumbnails